Kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle 2023 !

Miten sinun vuotesi on alkanut ja toiko uusi vuosi myös uusia tuulia arkeesi ?

Minä elän nyt unelmaani yrittäjänä. Pitkä urani lakimiehenä vastuullisissa ja monipuolisissa tehtävissä ylitarkastajana, sekä sivutoimisena tietokirjailijana ja lakiasioiden hoitajana vaihtui oman lakitoimistoni pyörittämiseen Vantaalla.

30 vuotta töissä valtiolla

Perinteikkään sananlaskun mukaan: ”Kun sulkee yhden oven, toinen avautuu…

Minulla virkatöissä valtiolla tuli täyteen 30 vuotta ja päätin tehdä jotain täysin omaa. Kirjoitin jo virkatyöni ohessa tietokirjailijana yksin ja eri ryhmissä yli 20 tietokirjaa. Olen lisäksi hoitanut itsenäisesti perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja sivutoimisesti yli 10 vuotta ja aikaisemmin toiminut avustavana lakimiehenä asianajotoimistossa, joten siirtyminen valtiolta ylitarkastajan virasta kokonaan yksityiselle puolelle oli helppoa.

Lakitoimisto Arto Ylipartanen

Aloitin 1.1.2023 yrittäjänä omassa lakitoimistossani. Lakitoimisto Arto Ylipartanen on erikoistunut hoitamaan perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja. Neuvomme, ohjaamme ja laadimme asiakirjoja kaikenlaisille perheille eri elämäntilanteissa.

Toimistomme erityisalaa on ikääntyvien henkilöiden auttaminen vanhuutta ja omaisuutta turvaavissa järjestelyissä. 

Kuolemantapauksessa avustamme ja neuvomme leskeä ja perillisiä perunkirjoituksesta aina perinnönjakoon saakka. 

Avioerossa ja myös avoerossa avustamme ja tuemme puolisoita sopimaan omaisuuden jaosta sekä lasten asemasta ja oikeuksista.

Toivomus Sinulle

Tätä viestiä / kotisivulinkkiä alla saa jakaa sosiaalisessa mediassa tutuille ja tuntemattomillekin sekä tietysti kaikille, joilla on tarve saada apua perheen lakiasioissa.

Lakikysymyksen kartoittaminen ja arviointi ei yleensä tarvitse asiakkaan käyntiä paikanpäällä toimistollamme Vantaalla. Lakitoimeksiannon voi hoitaa etäyhteyksin puhelimitse, (sähkö)postilla, videopuheluyhteydellä Zoom- ja Teams- sovelluksilla ja muilla sähköisillä viestintätavoilla. Alkuneuvottelu on aina maksuton. Laatimamme asiakirjat voimme lähettää postitse tai suojatulla sähköpostilla salattuna turvapostina asiakkaalle asuinpaikasta riippumatta.

Ohessa linkki lakitoimistomme kotisivulle, käy kurkkaamassa!

www.lakiylipartanen.fi

Kuulisin mielelläni sinusta. Kertoisitko myös mitä tuntoja ja ajatuksia kotisivumme sinussa herättävät, jotta voimme kehittää niitä yhä paremmiksi.

Hyvää Uutta Vuotta!

Yhteistyöterveisin,

Arto Ylipartanen

Lakimies

Soita 045 126 7731 (Arto Ylipartanen)

toimisto@lakiylipartanen.fi

www.lakiylipartanen.fi