Edunvalvontavaltakirja arkeen ja testamentti kuoleman varalle ?

Onko sinulla testamentti laatimatta, entä edunvalvontavaltakirja ? Oletko kenties arvioinut, että nämä asiat eivät sinun kohdaltasi ole vielä ajankohtaisia. Vanha totuus kuitenkin on, että testamenttia ei koskaan laadita liian aikaisin, mutta toisinaan valitettavasti liian myöhään. Sama havaintoni pätee myös edunvalvontavaltakirjaan. Asioitasi olisi yksinkertaisempaa ikääntyneenä hoitaa kun perheen tärkeät lakiasiakirjat olisivat hyvissä ajoin laadittu ja kunnossa.

Sinä päätät

Edunvalvontavaltakirjassa sinä nyt terveenä ollessasi käytät itsemääräämisoikeuttasi ja päätät millaista turvaa tarvitset ja tahdot silloin kun et enää ikääntyneenä, heikentyneen terveydentilan johdosta, kykene hoitamaan itse omia asioitasi. Testamentissa sinä puolestaan päätät mitä omaisuudellesi tapahtuu kuolemasi jälkeen. Mahdollisuuksia on monia, mutta sinä yksin päätät ja ilmaiset tahtosi.

”Tee se jo tänään, huomenna voi olla liian myöhäistä…”

Oletko harkinnut turvata vanhuuttasi ja ottanut selvää eri vaihtoehdoista ? Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla, ja yksilöllisiä ratkaisuja on runsaasti kunkin elämäntilanteen mukaan. Voit tutustua eri vaihtoehtoihin kaikessa rauhassa kotisohvallasi ja sitten soittaa meille. Toimistomme erityisalaa on ikääntyvien henkilöiden auttaminen vanhuutta ja omaisuutta turvaavissa järjestelyissä (käy linkistä kurkkaamassa). Kartoitamme kanssasi tilanteesi.

Toimistomme alkukartoitus on sinulle ilmainen

Me kartoitamme tilanteesi ilmaiseksi, se ei maksa sinulle mitään. Alkukartoituksen jälkeen aina löytyy yksilöllisiä ratkaisuja juuri sinun arjen paremmaksi turvaksi ja kuoleman varalle. Me suunnittelemme ja esittelemme vaihtoehdot – sinä valitset ja päätät.

”Tarpeenani oli saada perunkirjoitus tehdyksi. Asiaa käsitellessä se johtikin omiin asioihini ja tarve kokonaisvaltaiseen tarkasteluun osaltani tuotti monenlaisia ratkaisuja, joihin olen tyytyväinen – kiitos Arton. Voin suositella ikääntyville, vanhuutta ja omaisuutta turvaavissa järjestelyissä, ota yhteys Lakitoimisto Arto Ylipartanen.”

Nainen 76 vuotta, Helsinki

Soita jo tänään!

Yhteistyöterveisin,

Arto Ylipartanen

Lakimies

Soita 045 126 7731 (Arto Ylipartanen)

toimisto@lakiylipartanen.fi

www.lakiylipartanen.fi