Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Tarpeenani oli saada perunkirjoitus tehdyksi. Asiaa käsitellessä se johtikin omiin asioihini ja tarve kokonaisvaltaiseen tarkasteluun osaltani tuotti monenlaisia ratkaisuja, joihin olen tyytyväinen - kiitos Arton. Voin suositella ikääntyville, vanhuutta ja omaisuutta turvaavissa järjestelyissä lakimies Arto Ylipartanen.
Nainen 76 vuotta
Helsinki
Lakitoimisto Arto Ylipartanen auttoi minua tekemään lahjakirjan. Ripeä ja asiantunteva palvelu.
Mies 37 vuotta
Lohja
Hei! Kävin Arton luona laatimassa edunvalvonnan ja testamentin. Sain tosi hyvää palvelua. Edunvalvontaan hän antoi monta hyvää vinkkiä ja asioita, joita en osannut edes ajatella. Sain tulokseksi erittäin monipuolisen edunvalvonnan. Testamentti oli minulle helpompi, mutta siinäkin Arto antoi hyviä vinkkejä ja kertoi miten voin jakaa omaisuuttani, niin että se on edullista myös lapsilleni. Helpottavaa, kun se on tehty ja tapahtui mitä tahansa niin lapset pääsevät heti päättämään asioistani, jos en itse kykene. KIITOS.
Nainen 60 vuotta
Helsinki
Edunvalvontavaltakirja valmisteltiin mukavasti etäyhteyksin ja allekirjoitettiin toimistolla.
Nainen 60 vuotta
Vantaa
Edunvalvontavaltakirja ja testamentti hoituivat kätevästi kokonaan etäyhteyksin. Kävimme palaverin etäyhteyksin ja Arto laati edunvalvontavaltakirjan ja testamentin sopimallamme tavalla. Valmiit asiakirjat sain Artolta turvallisesti suojatulla sähköpostilla - salattuna turvapostina. Allekirjoitin asiakirjat tuttujen todistajien kanssa kotonani. Kaikki meni kuten oli suunniteltu ja sovittu. Voin suositella järjestelyä muillekin.
Mies 75 vuotta
Salo
Sain perustellun kartoituksen ja neuvot isäni kuolinpesän asioiden hoitoon.
Mies 48 vuotta
Vantaa
Sain nopeasti alkukartoituksen, arvion ja neuvot pohtiessani avioeron mahdollisuutta. Omaisuuden ositus ja jako mietityttivät. Samoin lasten asema ja oikeudet olivat minulle epäselvät. Nyt on selkeämpää enkä tee mitään hätiköityä.
Mies 58 vuotta
Vantaa
Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja yhteistyö vaivatonta. Tämä oli tärkeää, koska kuolleen omaisen asioiden hoitaminen surun keskellä on raskasta ja asioita unohtuu helposti. Tapaamiset saatiin sovittua aina joustavasti meidän aikataulutoiveiden mukaan ja tapaamishetket olivat kiireettömiä ja lämminhenkisiä. Arto on helposti lähestyttävä ja huolehtiva - asioiden hoitaminen hänen kanssa oli hyvin mutkatonta. Kiitos vielä!
Nainen 46 vuotta
Vantaa
Arto Ylipartasen Lakitoimisto oli suuri tuki ja apu perunkirjoituksessa sekä asia tuli hoidettua ajallaan ja sai meidät luottamaan tämän koko prosessin hoitamisessa. Neuvoja tuli sellaisissa asioissa, joita ei itselle tullut mieleen. Kiitos Arto hienosta ja asiallisesta sekä luotettavasta työstä.
Nainen 60 vuotta
Helsinki