yhteys

Lakitoimisto Arto Ylipartanen

Tarjoaa ammattitaitoista ja kohtuuhintaista apua vanhuus-, perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa Vantaalla ja lähialueilla sekä myös toimeksiannoissa muualta Suomesta.

  • Yhteydenotot hoidamme puhelimitse tai sähköpostilla. Tapaaminen toimistolla sovitaan aina erikseen.
  • Asiakastapaamiset toteutamme pääsääntöisesti puhelinpalavereina, videopuheluyhteyksin Zoom- ja Teams- sovelluksilla ja muilla sähköisillä viestintätavoilla.
  • Oikeudellisen toimeksiannon voi kokonaan tai ainakin sen välivaiheet voi hoitaa ilman tapaamista toimistolla. 
  • Käytännössä toimistotapaaminen on tarpeellista järjestää asiakirjan allekirjoitustilaisuutta varten kuten muun muassa perunkirjoitus ja perinnönjako. Muutoin laatimamme asiakirjat voimme aina vaihtoehtoisesti toimittaa postitse tai suojatulla sähköpostilla salattuna turvapostina asiakkaalle allekirjoitettavaksi asuinpaikasta riippumatta. Tällöin toimistotapaamista ei tarvita.

Lakimies, OTK Arto Ylipartanen

Yhteystiedot:

Vuohitie 2 bB
01480 Vantaa

Ota Yhteyttä

TURVAPOSTI-PALVELU

Meille voit lähettää sähköpostiviestin ja liitteet salatusti turvapostina. Lähetä toimistollemme suojattu sähköposti ja liitteet salattuna Turvapostina tästä 

HUOM. LINKKI AVAUTUU UUTEEN VÄLILEHTEEN

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ-LOMAKE

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella (viestisi max. 1.000 merkkiä) tai ota suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteydenotto ja alkuneuvottelu on aina maksuton.