Asiakirjat voidaan valmistella etänä ilman toimistolla tapaamista

Tiesitkö, että kaikki perheen lakiasiakirjat voidaan valmistella kanssasi etäyhteyksin ilman toimistolla käyntiä. Varsinkin näin korona-aikana etäyhteyden käyttäminen on kätevää ja suositeltavaakin. Etäyhteyden luominen on helppoa. Otamme sinuun yhteyden puhelimitse, sähkö(postilla) tai videoyhteyksin. Sinä valitset ja päätät millä viestintävälineellä hoidamme yhteydenpidon kanssasi.

Toimistomme etäyhteysmahdollisuudet

Lakitoimisto Arto Ylipartanen tarjoaa ammattitaitoista ja kohtuuhintaista apua lakiasioissa yksityishenkilöille Vantaalta käsin. Palvelemme toimistolla (ajanvaraus) sekä etänä puhelimitse, (sähkö)postitse, videopuheluyhteyksin Zoom- ja Teams- sovelluksilla ja muilla sähköisillä viestintätavoilla koko Suomessa.

Perheen lakiasiakirjat kuntoon etäyhteyksin

Toimeksiannon voi kokonaan hoitaa ilman toimistolla tapaamista. Etäyhteydellä suoritetun alkukartoituksen jälkeen laatimamme asiakirjat voimme toimittaa sinulle postitse tai suojatulla sähköpostilla salattuna turvapostina asuinpaikastasi riippumatta. Lakitoimeksiannon hoitaminen etäyhteyksin on osoittautunut toimivaksi tavaksi hoitaa kuntoon kaikki perheen tärkeät lakiasiakirjat.

”Edunvalvontavaltakirja ja testamentti hoituivat kätevästi kokonaan etäyhteyksin.”

Mies 75 vuotta, Salo

Soita jo tänään!

Yhteistyöterveisin,

Arto Ylipartanen

Lakimies

Soita 045 126 7731 (Arto Ylipartanen)

toimisto@lakiylipartanen.fi

www.lakiylipartanen.fi