Kotisivut on nyt päivitetty

Yrittäjänä olemisen alkutaival on ollut monella tapaa antoisaa. Töitä on ollut sopivasti ja nyt olemme saaneet markkinointiakin paremmin liikkeelle. Tärkeä markkinoinnin kanava, tehokkaan ja luotettavan ”puskaradion” lisäksi, ovat kotisivumme. Olemme pyytäneet eri yhteyksissä palautetta kotisivuistamme ja saaneet erittäin kannustavaa ja kiittävää palautetta asiakkailtamme. Kehityskohteitakin iloksemme myös löytyi. Nyt Lakitoimisto Arto Ylipartasen kotisivut on päivitetty saamamme palautteen pohjalta.

Kotisivujemme saama palaute

Kotisivumme ovat jo saaneet asiakaskunnan huomiota osakseen. Erityisesti sivustomme ovat saaneet kiitosta monipuolisuudestaan. Myös lakipalveluidemme hinnoittelun laaja-alaisuuteen ja tarkkuuteen ovat asiakkaat ja sivustolla vierailleet olleet kovin tyytyväisiä. Puutteena nähtiin lakimies Arto Ylipartasen esittelytekstin puuttuminen sivustolta. Olemme tältäkin osin pyrkineet sivustomme päivityksellä vastaamaan paremmin asiakkaiden ja kaikkien sivustolla vierailevien tarpeisiin.

Lakipalvelujemme hinnoittelu (”Hinnasto”-valikko)

Lakitoimisto Arto Ylipartasen lakipalvelujen hinnoittelun selkeys ja luetellut esimerkit tavanomaisimmista veloituksista on koettu erityisen informatiivisiksi ja asiakasystävällisiksi. Otamme palautteen ja esitettyjen toiveiden mukaisesti 1.6.2023 alkaen käyttöön vielä hieman täsmennetyn ja tiivistetyn hinnoittelukuvauksen ”Hinnasto”-valikkoon (Hinnasto 1.6.2023 lukien).

Lakimies Arto Ylipartasen esittelyteksti (”Lakimiehet”-valikko)

Toiveita esitettiin myös lakimies Arto Ylipartasen esittelytekstin laatimiseksi helposti saataville kotisivuille. Päädyimme rakentamaan kotisivuillemme kokonaan uuden ylävalikon ”Lakimiehet”. Tässä ”Lakimiehet”-valikon tekstissä esitellään, lakiapua etsiville ja lakimiehen valintaa harkitseville, toimistomme lakimies Arto Ylipartanen. Esittelyssä kuvataan lyhyesti lakimies Arto Ylipartasen koulutus, kokemus sekä harrastukset ja kiinnostuksen kohteet. Esittelyteksti oli puuttuva osa kokonaisuudessa, ja se täydentää nyt kotisivujemme informatiivistä sisältöä. Mielestämme tämäkin lisäys on selkeä parannus alkuperäiseen. Uudistuksesta iso kiitos kuuluu ystävällisellä ja avoimella mielellä asian esille ottaneelle lukijalle.

Blogin ylläpitäminen säännöllisesti (”Blogi”-valikko)

Nyt kun kotisivumme on viritetty hyvään kuosiin, tarkoitukseni on päivittää tätä blogia noin kerran kuussa. Kesäkuun 2023 blogissa teen yhteenvetoa Lakitoimisto Arto Ylipartasen alkuutaipaleesta otsikolla ”Ensimmäiset 6 kuukautta yrittäjänä”. Pyrin kirjoituksissani kertomaan toimistomme kuulumisia sekä jakamaan hyödyllistä informaatiota ja käytännön esimerkkejä ikäihmisille ja ikääntyville sekä kaikenlaisille perheille heidän oikeuksista ja eduista.

Kiiitokset hyvin sujuneesta yhteistyöstä

Kiitos hyvin alkaneesta vuodesta ihan jokaiselle, joka on tehnyt yhteistyötä toimistomme kanssa. Erityinen kiitos kotisivujemme saamasta monipuolisesta palautteesta teille kaikille kortenne kekoon tuoneille – niistä pienistä ja vähän isomistakin huomioista.

Toivottavasti olette olleet palveluihimme tyytyväisiä ja olette jatkossakin matalalla kynnyksellä yhteydessä toimistoomme kaikissa perheen lakiasioissa. Yhteydenotto ja sinun tai läheisesi tilanteen alkukartoitus on aina ilmainen.

Toivotamme kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme rentouttavaa ja aurinkoista kesäkuuta!

Lakimies Arto Ylipartanen

Soita 045 126 7731 (Arto Ylipartanen)

KESÄKUUN 2023 BLOGI-kirjoitukseni:

”Ensimmäiset 6 kuukautta yrittäjänä”