Toimisto

Tarvitsetko lakiapua

Lakitoimisto Arto Ylipartanen on Vantaan Metsolassa yksityishenkilöiden oikeudellisia asioita hoitava lakitoimisto, joka tarjoaa apua lakiasioissa asiakkaille Vantaalta ja myös muualta Suomesta.

Hoidamme perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja. Toimistomme erityisalaa on ikääntyvien henkilöiden auttaminen vanhuutta turvaavissa järjestelyissä sairauden varalta sekä omaisuuden järjestelyissä kuoleman varalta. Kuolemantapauksessa avustamme ja neuvomme leskeä ja perillisiä. Avioerossa ja avoerossa tuemme puolisoita sopimaan omaisuuden jaosta sekä lasten huollosta, tapaamisoikeudesta ja elatuksesta.

Itse laatimasi asiakirjan tarkastaminen

Mikäli olet itse laatinut oikeudellisen asiakirjan, kuten esimerkiksi testamentin, edunvalvontavaltakirjan, lahjakirjan, kauppakirjan, velkakirjan, etuushakemuksen, valituksen viranomaisen päätökseen, avioehtosopimuksen, ositussopimuksen, perukirjan tai perinnönjakosopimuksen, tarkastamme toimeksiannostasi asiakirjan puolestasi ja tarvittaessa neuvomme asiakirjan viimeistelyssä.

Maksuton alkuneuvottelu ja hinta-arvio ennen toimeksiantoa

Ota rohkeasti yhteyttä, kun pohdit tilannettasi. Arvioidaan yhdessä, oletko oikeudellisen avun tarpeessa.

Yhteydenotto ja alkukartoitus on aina maksuton. Alkuneuvottelussa kartoitamme oikeudellisen tilanteesi ja mahdolliset toimenpidevaihtoehdot veloituksetta. Annamme myös sitovan hinnan tai hinta-arvion toimeksiannosta. Maksuttoman alkuneuvottelun jälkeen ja saatuasi toimeksiannon hinta-arvion, voit harkita ja päättää, haluatko tehdä varsinaisen toimeksiannon.

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista ja kohtuuhintaista apua lakiasioissa.